Spaghettis bolonyesa
Aquesta recepta es pot complicar tant com es vulgui, nosaltres ho farem amb tomàquet fregit y pasta no fresca pero ho podriem fer a partir de tomáquets i fer la pasta nosaltres mateixos.
Ingredients per a 2 persones:
Es posa en una olla aigua suficient (2 litres, per exemple) quan el seu estat d'agregació comenci a pasar a la fase vapor (es a dir quan bulli), afageixes la pasta (es a dir els espaghetis), y ho deixes tans minuts com indiqui l'envàs (varia segons el fabricant però solen ser de 5 a 10 minuts). Un cop bullida la pasta es pasa per un colador y se li pasa una mica de'aigua del grifo per a que no es quedi aferrada entre si.
Ara talles la ceba a trocets com us agradin per exemple de 0,5cm x 0,5 cm x 0,5 cm (sento no disposar del arxiu de solid works) i es posa a fregir amb dues cullaradetes d'oli a una paella, quan estigui dauradeta la traieu i fiqueu l'all picat si en volieu. Un cop sofregit tot, es mescla amb el tomaquet fregit i pasats 30 segons hi poseu també els espaguetis i aneu remenant fins que estiguin tan secs com us agradin.
Ingredients per a 2 persones:
- 300g de espaghetis
- 150 ml de tomàquet fregit
- mitja ceba
- all (opcional)
- avecrem
- orenga (opcional)
Es posa en una olla aigua suficient (2 litres, per exemple) quan el seu estat d'agregació comenci a pasar a la fase vapor (es a dir quan bulli), afageixes la pasta (es a dir els espaghetis), y ho deixes tans minuts com indiqui l'envàs (varia segons el fabricant però solen ser de 5 a 10 minuts). Un cop bullida la pasta es pasa per un colador y se li pasa una mica de'aigua del grifo per a que no es quedi aferrada entre si.
Ara talles la ceba a trocets com us agradin per exemple de 0,5cm x 0,5 cm x 0,5 cm (sento no disposar del arxiu de solid works) i es posa a fregir amb dues cullaradetes d'oli a una paella, quan estigui dauradeta la traieu i fiqueu l'all picat si en volieu. Un cop sofregit tot, es mescla amb el tomaquet fregit i pasats 30 segons hi poseu també els espaguetis i aneu remenant fins que estiguin tan secs com us agradin.
3 comentaris:
Jo soc dels que després li poso una mica de formatge rallat per sobre
Es veritat! així milloren molt també
Bé, i com ja es la ostia es escalfant el forn mentre fem tot el menjar, i després a gratinar el formatge 5 minutets (no sigueu racanos amb el formatge, que després el busques i no el troves...)
Publica un comentari a l'entrada