Cruixent de formatge brie amb confitura
Eiiii genteee, feia temps que no us explicava ninguna recepta de "cuina per a estudiants" i això no pot ser. Aquesta recepta d'avui es fàcil fàcil fàcil, fins a dir basta. Però a l'hora es bastant "triompfadora" perquè la gent no acostuma a cuinar-ho a casa seva. El motiu es que es un d'aquells plats típics de quan es queda amb els amics de l'estil "que cadascú porti un plat". Hi ha bars de tapes que en serveixen una misèria (una mísera quantitat vull dir) i et cobren 6 euracos.
Val, la recepta es la següent. Necessites per a que "piquin" 4 persones:
Un cop decidit si amb o sense clovella, el talleu a trossos de uns 64 cm^3 (per exemple cubs de 4x4x4 cm), l'arrebosseu i el fregiu. Pels qui no hageu arrebossat mai us desvelaré els secrets d'aquest noble art: agafes el brie, el suques completament a l'ou de tal manera que hi hagi ou per tota la superfície del brie, després el fiques al pa ratllat el qual (oh! miracles de la física) s'adherirà a l'ou. Evidentment després d'haver arrebossat uns quants trossos tindreu les mans com Mr. Sandman però no us preocupeu, investigacions recents afirmen que si us netegeu les mans amb aigua, detendreu la invasió. Per cert, per a fregir un arrebossat es millor que hi hagi com a mínim un dit d'oli a la paellai que l'oli estigui calent. Per a saber si l'oli ja està calent tireu una miqueta d'ou si fa crshhhhhh es que ja està. Si l'oli fa fum, heu esperat massa i l'heu degradat, així que l'haureu de canviar.
Un cop fet això el serveixes juntament amb la confitura. Si t'ho vols currar més compra fruits silvestres (mores, gerds, arbosses, etc.) i en poses 2 o 3 a cada plat. Agafa una mica de mermeladai fes-la una mica clara afegint una miqueta d'aigua, fica-la dins una ampolla am pitorro, com les que s'utilitzen pel ketchup o la mostassa i fes un dibuixet. ABSTENIR-SE de fer això (diluir i comprar fruits silvestres) si després ho serviu en plat de plàstic, perquè cantareu més que en Leonardo Dantés a un Congres sobre superconductivitat a altes temperatures.
Val, la recepta es la següent. Necessites per a que "piquin" 4 persones:
- uns 400g. de brie
- un ou de gallina
- pa rallat
- oli
- confitura del que vulgueu (a mi m'agrada com queda amb la de nabius (que es com es diuen els arándanos en català), amb gerds (que es com es diu frambuesa en català) i si em forces, amb la d'albercoc)
Un cop decidit si amb o sense clovella, el talleu a trossos de uns 64 cm^3 (per exemple cubs de 4x4x4 cm), l'arrebosseu i el fregiu. Pels qui no hageu arrebossat mai us desvelaré els secrets d'aquest noble art: agafes el brie, el suques completament a l'ou de tal manera que hi hagi ou per tota la superfície del brie, després el fiques al pa ratllat el qual (oh! miracles de la física) s'adherirà a l'ou. Evidentment després d'haver arrebossat uns quants trossos tindreu les mans com Mr. Sandman però no us preocupeu, investigacions recents afirmen que si us netegeu les mans amb aigua, detendreu la invasió. Per cert, per a fregir un arrebossat es millor que hi hagi com a mínim un dit d'oli a la paellai que l'oli estigui calent. Per a saber si l'oli ja està calent tireu una miqueta d'ou si fa crshhhhhh es que ja està. Si l'oli fa fum, heu esperat massa i l'heu degradat, així que l'haureu de canviar.
Un cop fet això el serveixes juntament amb la confitura. Si t'ho vols currar més compra fruits silvestres (mores, gerds, arbosses, etc.) i en poses 2 o 3 a cada plat. Agafa una mica de mermeladai fes-la una mica clara afegint una miqueta d'aigua, fica-la dins una ampolla am pitorro, com les que s'utilitzen pel ketchup o la mostassa i fes un dibuixet. ABSTENIR-SE de fer això (diluir i comprar fruits silvestres) si després ho serviu en plat de plàstic, perquè cantareu més que en Leonardo Dantés a un Congres sobre superconductivitat a altes temperatures.
2 comentaris:
Jejeje, molt bons els comentaris, probare la recepta!!!
q cabrón jajaja però si el comentari l'has fet tu.
Publica un comentari a l'entrada